Latest Discussions : Electrical & Lighting

mmunzing

12:41PM | 10/19/06
Member Since: 10/18/06
2 lifetime posts
I have a 5 year old Kenmore washer that has developed a problem during the agitation cycle.

When doing a load of clothes, the agitation cycle stopped, there was a slight smell of burnt plastic.

I was able to run the spin cycle to empty out the water.

When I tried to run the machine again, it filled just fine, however, when the agitator started it ran for only about a minute, then stopped.

I took out the agitator and the spline is not stripped.

Any thoughts?

DanO

01:18PM | 10/19/06
Member Since: 11/11/02
2267 lifetime posts
If you post the machine's complete model number so we can look up what design it is, someone may be able to make a suggestion.

You can find tips for locating the model and serial number tag on your appliances in the 'Repair Parts' section of my web site linked below.

Dan O.

www.Appliance411.com/parts/?ref411=Kenmore+Washer

The Appliance Information Site

=D~~~~~~

mmunzing

01:21PM | 10/19/06
Member Since: 10/18/06
2 lifetime posts
Model Number is 110.23812100

DanO

05:59PM | 10/19/06
Member Since: 11/11/02
2267 lifetime posts
** I was able to run the spin cycle to empty out the water... When I tried to run the machine again, it filled just fine, however, when the agitator started it ran for only about a minute, then stopped. **

Will it still spin now?

Dan O.

www.Appliance411.com/parts/?ref411=Kenmore+Washer

The Appliance Information Site

=D~~~~~~


Post a reply as Anonymous

Photo must be in JPG, GIF or PNG format and less than 5MB.

Reply choose button

Anonymous

Post new button or Login button
Register